Uw woning isoleren?

Home » Woning isoleren

Uw woning isoleren?

Home » Woning isoleren

Woning isoleren in Veenendaal, Rhenen, Ede en omgeving?

Uw woning isoleren in Veenendaal en omgeving? Onze glashandel is actief in regio Utrecht en Gelderland en isoleert regelmatig in plaatsen als Rhenen, Ede, Wageningen, Leersum, Amerongen, Scherpenzeel en Ederveen. Door uw woning goed te isoleren met isolatieglas blijft de warmte binnen. Zo hoeft u minder te stoken en bespaart u een hoop op de energierekening!

Van enkelglas naar dubbelglas?

Door enkelglas te vervangen met dubbelglas verhoogt u de isolatiewaarde enorm. Met HR++ glas, een soort dubbelglas, zorgt u voor buitengewoon goede isolatie. Het hoogrendementsglas heeft immers een reflecterende coating aan de binnenkant. 

glasbewerking in veenendaal

Isoleer uw woning met isolatieglas.

Waar dubbelglas bestaat uit twee glasplaten, hebben we ook tripleglas dat bestaat uit drie glasplaten. We kunnen alle soorten glas leveren en plaatsen om aan uw isolatiewensen te voldoen. Vraag ons gerust vrijblijvend advies over het beste isolatieglas voor uw woning. 

Bespaar op de energierekening!

Door uw woning te isoleren, houdt u de warmte binnen. Zo hoeft u minder te stoken en bespaart u op de energierekening. Investeer direct in isolatieglas en kies voor het vakmanschap van de Veenendaalse Glashandel. We staan voor u klaar in de hele regio, in plaatsen als Leusden, Tiel, Bennekom, Renkum, Doorn, Leersum, Amerongen, Ochten, Ede en Rhenen.

glashandel veenendaal

Waarom Veenendaalse Glashandel?

Vragen over het isoleren van uw woning?

Waar enkel glas bestaat uit een enkele glasplaat, bestaat dubbelglas uit twee glasplaten en triple glas uit drie glasplaten. Dubbelglas en triple glas isoleren hierdoor veel beter. Zo hoeft u minder te stoken binnen en bespaart u een hoop geld.

De meest voorkomende soort isolatieglas is dubbelglas, dat bestaat uit twee glasplaten. Een verbeterde versie van dubbelglas is HR, wat staat voor hoog rendement. HR glas isoleert nog beter dan dubbelglas. Achter de HR kunnen plustekens staan en hoe meer plustekens, hoe beter het glas isoleert. Zo kunt u kiezen uit HR, HR+ en HR++. Ook de glassoort HR+++ is mogelijk. Deze valt onder het triple glas met drie glasplaten. 

De Veenendaalse Glashandel is hét adres voor woningisolatie in Utrecht en Gelderland. We isoleren woningen met isolatieglas in plaatsen als Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Achterveld, Amerongen, Barneveld, Bennekom, Doorn, Ederveen, Kesteren, Leersum, Leusden, Lienden, Lunteren, Ochten, Renkum, Renswoude, Scherpenzeel, Tiel en Woudenberg. 

Chat openen
Hulp nodig?
Veenendaalse Glashandel.
Hallo, waar kunnen we u mee helpen?