Glasschade en herstel

Home » Glasschade en herstel

Glasschade en herstel

Home » Glasschade en herstel

Glasschade? Een kapotte ruit?

Hebt u last van glasschade, zoals een kapotte of lekke ruit? Geen paniek. Een barst in het raam of schade aan dakramen, lichtkoepels en deuren komt vaak voor. Het is natuurlijk ontzettend vervelend en losliggende of uitstekende glasscherven kunnen gevaarlijk zijn. Gelukkig staat de Veenendaalse Glashandel voor u klaar. Onze glasexperts zijn snel ter plaatse om uw glasschades te herstellen. Zo kunnen we uw ruit vervangen met dubbelglas. Vakkundig repareren wij uw ruit of glaswerk, met de kennis van nu en service van vroeger! 

Ruit vervangen in Veenendaal

Uw ruit of raam vervangen in Veenendaal of omgeving Gelderland? U kunt uw ruit van enkelglas bijvoorbeeld laten vervangen door een raam van dubbelglas. Door de betere isolatie blijft de warmte in huis en bespaart u op de energierekening!

ruit kapot

Waar kunnen wij uw glasschade herstellen?

Uw kapotte ruit vervangen? De Veenendaalse Glashandel is dé expert voor het herstellen van glasschade en het plaatsen van glasproducten. We herstellen glasschade in plaatsen als Veenendaal, Rhenen, Wageningen, Ede, Lienden, Kesteren, Ochten, Amerongen, Leersum en Renswoude. In de provincie Utrecht en Gelderland staan wij voor u klaar. En we rekenen geen voorrijkosten!

Ruit repareren?

Al meer dan 25 jaar is de Veenendaalse Glashandel dé specialist in glasreparaties. Bel ons direct om uw ruit te vervangen of schade te repareren. 

glasschade herstellen

Ruit kapot? Of een lekke ruit?

Kapotte ruit

Een kapotte ruit kan gevaarlijk zijn door losliggende of uitstekende glasscherven. En niet te vergeten is een kapot raam ontzettend inbraakgevoelig. Het is daarom belangrijk om uw ruit snel te repareren. Vervang enkelglas bijvoorbeeld door dubbelglas voor betere isolatie!

Lekke ruit

Bij een lekke ruit is er sprake van vocht of vuil tussen het glas. Zo'n lekkage kan alleen opgelost worden door het ruit te vervangen. De experts van de Veenendaalse Glashandel kunnen uw glas op maat vervangen. Snel, vakkundig én met een glimlach.

Vragen over glasschade en herstel?

Is uw ruit kapot? Dan is het belangrijk om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Niet alleen komt er veel koude lucht de ruimte binnen en ontsnapt de warmte naar buiten, ook kunnen de glasscherven gevaarlijk zijn. En niet te vergeten is een gebroken raam ontzettend inbraakgevoelig.

Bij grote schade is het vervangen van de ruit de beste optie. Ook een lek ruit dient opgelost te worden door het ruit te vervangen. Als u voorheen enkel glas had, kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe raam met dubbel of zelfs triple glas te plaatsen. 

Glasschade verwijst naar schade aan glasproducten. Vaak is dit een kapotte ruit of lekke ruit. Maar het kan ook schade zijn aan een glazen deur, lichtkoepel of bijvoorbeeld glazen meubilair. Het kan ontzettend vervelend en gevaarlijk zijn door uitstekende en losliggende glasscherven. En een kapot ruit is natuurlijk inbraakgevoelig. Een glasexpert, zoals de Veenendaalse Glashandel, kan glasschade herstellen en glasproducten vervangen of bewerken.

Met meer dan 25 jaar ervaring is de Veenendaalse Glashandel toonaangevend in regio Gelderland en Utrecht. We staan bekend om écht vakmanschap; het oude ambacht met de kennis van nu en service van vroeger. Andere voordelen zijn onze prijskwaliteitverhouding, korte levertijden en grote voorraad. We zijn bovendien snel ter plaatse, laten alles netjes achter en zetten u als klant voorop! De Veenendaalse Glashandel staat klaar voor particulieren en bedrijven en werkt veel samen met schildersbedrijven en bouwbedrijven in de omgeving. Zo kunnen we u volledig ontzorgen!

Wat het repareren van glas of vervangen van uw ruit kost, hangt van verschillende factoren af. Wij geven u graag vooraf een vrijblijvende, glasheldere offerte. Bent u benieuwd wat het herstellen van glasschade u gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op!

Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen lucht. Dit isoleert vele malen beter dan enkelglas. De warmte blijft beter binnen, waardoor u minder hoeft te verwarmen. Zo bespaart u op de energierekening, wat in deze tijden zeker geen overbodige luxe is! Ook dubbelglas of zelfs triple glas (met drie glasplaten) laten plaatsen? Neem gerust contact op met de Veenendaalse Glashandel.

Chat openen
Hulp nodig?
Veenendaalse Glashandel.
Hallo, waar kunnen we u mee helpen?