Glasbewerking op maat

Home » Glasbewerking

Glasbewerking op maat

Home » Glasbewerking

Glasbewerking van de bovenste plank

Bent u op zoek naar een specialist in glasbewerking in Veenendaal of omgeving? Bij de Veenendaalse Glashandel staan we voor kwaliteit en écht vakmanschap. We kunnen alle soorten glasbewerking voor u uitvoeren in onze werkplaats aan de Savornin Lohmanstraat. Al uw glasproducten kunnen we op maat snijden, boren, slijpen en bewerken. 

Uw glasproducten op maat

Onze experts kunnen verschillende soorten glasbewerking voor u uitvoeren, waaronder: PP slijpen, CNC bewerken, facetslijpen, gaten boren, glas spuiten, SA slijpen en glas zandstralen. Wat voor glasproducten u ook wil maken en wat uw wensen ook zijn; wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op om uw wensen vrijblijvend te bespreken.

glasbewerking in veenendaal

Uw glas op maat laten snijden?

Wanneer u de ruiten wil vervangen, een glazen deur wil plaatsen of op zoek bent naar een specifiek glasproduct, moet de gewenste glassoort op maat gemaakt worden. Wij kunnen alle soorten glas voor u op maat snijden en bewerken. We verzorgen het hele proces, van leveren tot plaatsen. Ook voor glasherstel en isolatie kunt u bij ons terecht.

Veenendaalse Glashandel, uw glasexpert

De Veenendaalse Glashandel is gespecialiseerd in het bewerken van glas. Alle soorten glasbewerking kunnen we vakkundig voor u uitvoeren. Met een grote dosis creativiteit, vakmanschap én plezier! We staan voor u klaar in Utrecht en Gelderland, in regio’s als Rhenen, Ede, Leusden, Tiel, Bennekom, Renkum, Woudenberg en Leersum.

glashandel veenendaal

Waarom Veenendaalse Glashandel?

Vragen over glasbewerking in Veenendaal?

Door glas te laten bewerken, kunt u glas op maat maken. Uw gewenste glassoort moet immers de juiste eigenschappen krijgen. Door middel van bewerkingen als boren, slijpen, snijden en zandstralen, ontstaat uw glas op maat. Of het nu gaat om een ruit, deur, meubel of geschenk. Bij de Veenendaalse Glashandel laat u glas vakkundig en snel bewerken in Veenendaal. U bent verzekerd van écht vakmanschap, uitmuntende service en een korte levertijd.

Een glasbewerker is gespecialiseerd in het bewerken van glas. Dit kan op verschillende manieren, waaronder boren, zandstralen, SA slijpen, PP slijpen, CNC bewerken en facetslijpen. Hij kan glas op maat snijden, slijpen en bewerken om zo het perfecte product voor u te maken. Met veel creativiteit, vakmanschap en plezier.

We bewerken niet alleen glas in Veenendaal, maar leveren glas op maat in heel regio Utrecht en Gelderland. Voornamelijk in plaatsen als Achterveld, Amerongen, Barneveld, Bennekom, Doorn, Ede, Ederveen, Kesteren, Leersum, Leusden, Lienden, Lunteren, Ochten, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Tiel, Wageningen en Woudenberg. 

Chat openen
Hulp nodig?
Veenendaalse Glashandel.
Hallo, waar kunnen we u mee helpen?