Over ons

Home » Over ons

Over ons

Home » Over ons

Veenendaalse Glashandel, uw glasexpert

Gelegen in Veenendaal is de Veenendaalse Glashandel een toonaangevende glaszetter in regio Gelderland en Utrecht. In plaatsen als Rhenen, Wageningen, Ede, Achterveld, Bennekom, Renkum, Ederveen, Lunteren en Amerongen leveren en zetten wij glas. Met liefde voor het vak en aandacht voor u brengen wij al uw glaswensen in vervulling. Van glasreparaties tot het vervangen van een kapotte ruit, glasbewerking en isolatie; we ontzorgen u volledig!

Onze kernwaarden

Wij hebben klantvriendelijkheid en service ontzettend hoog in het vaandel staan. Ons motto is dan ook: “Met de kennis van nu en service van vroeger“. Waan uzelf in het oude Veenendaal en stel een ambachtelijke glashandel voor. Waar u en uw glaswensen voorop staan! Verder staan wij voor vakmanschap, kwaliteit, snelle service, direct contact en korte levertijden. Doordat we de meeste glasproducten in voorraad hebben, hoeft u niet lang te wachten. Wel zo fijn!

Al meer dan 25 jaar!

1997

Start als glasexpert

Al meer dan 25 jaar geleden begon Bert als glasexpert. Van zijn vader leerde hij alle kneepjes van het vak.

1997

2023

Dé glashandel in Veenendaal

Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende glashandel in Veenendaal en omgeving. Met liefde voor het vak, het oude ambacht en de service van vroeger.

2023

Waarom Veenendaalse Glashandel?

Chat openen
Hulp nodig?
Veenendaalse Glashandel.
Hallo, waar kunnen we u mee helpen?